Ex-soldier charged with sexual assault on minor [ 13m ago ]

Senarai Berita ARKIB

Am | Ekonomi | Politik | Sukan | Rencana | Dunia | MTDC


MB Negeri Sembilan sifatkan ramalan PAS mampu tawan negeri sebagai pak nujum

SEREMBAN, 22 Julai (Bernama) -- Menteri Besar Negeri Sembilan Datuk Seri Aminuddin Harun menyifatkan kenyataan PAS negeri yang meramalkan kerjasama parti itu dan UMNO mampu memenangi 20 kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) pada pilihan raya umum akan datang sebagai ‘pak nujum’.

Muhyiddin bertemu MB, ADUN PH Johor bincang pelbagai isu rakyat

JOHOR BAHRU, 22 Julai (Bernama) -- Pengerusi Pakatan Harapan (PH) negeri Johor Tan Sri Muhyiddin Yassin telah mengadakan pertemuan dengan Ahli-ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) PH negeri di kediaman Menteri Besar Johor Datuk Dr Sahruddin Jamal, di sini, malam tadi.

Saya tahu siapa dalang sebar video - Azmin

SHAH ALAM, 21 Julai (Bernama) -- Menteri Hal Ehwal Ekonomi Datuk Seri Mohamed Azmin Ali berkata beliau tahu individu yang menjadi dalang dalam penyebaran video lucah yang dikaitkan dengan dirinya.

Kesungguhan pimpinan, ahli Bersatu harus kekal demi kelangsungan parti - Maszlee

JOHOR BAHRU, 21 Julai (Bernama) -- Kesungguhan dan komitmen pimpinan serta ahli Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) harus kekal pada tahap tertinggi demi kelangsungan parti berkenaan.

Syed Saddiq umum bertanding Ketua Armada

Ketua Angkatan Bersatu Anak Muda (Armada) Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) Syed Saddiq Syed Abdul Rahman hari ini mengumumkan akan bertanding jawatan Ketua Armada pada pemilihan parti yang akan diadakan pada tahun ini.

Rafiei dilantik Pesuruhjaya PAS Negeri Sembilan

SEREMBAN, 21 Julai (Bernama) -- Pemangku Pesuruhjaya PAS Negeri Sembilan Rafiei Mustapha dilantik sebagai pesuruhjaya negeri yang baharu bagi sesi 2019-2021.

Pimpinan parti diminta tidak keluar kenyataan jejas keharmonian - PKR Sabah

KOTA KINABALU, 21 Julai (Bernama) -- Parti Keadilan Rakyat (PKR) Sabah meminta agar pimpinan parti tidak mengeluarkan kenyataan yang semakin menjejaskan keharmonian parti.