Beberapa jalan di ibu negara dilanda banjir kilat [ 21m ago ]

Strategi Pantai Barat - Platform Sosial Global Untuk Strategi Pelaburan Dan Kebajikan Sosial

Tarikh kemaskini: 10/10/2019
West Coast Strategy, Mengintegrasikan Strategi Investasi dan Hiburan Kesejahteraan sebagai Satu (Graphic: Business Wire)
SHANGHAI, 10 Okt (Bernama) -- Dengan kejayaan dan inovasi teknologi blockchain, aset digital secara beransur-ansur menjadi standard produk pelaburan di seluruh dunia. Banyak syarikat kewangan global tradisional juga telah memulakan susun atur mereka dalam bidang aset digital; pasaran kini menghadapi tempoh penetasannya. Walau bagaimanapun, sistem sokongan strategi pelaburan dan perkhidmatan berwibawa tidak dapat mengikuti perkembangan pesat sumber digital; ia masih dalam tempoh selang. Dengan perkembangan pesat hiburan dan rangkaian sosial, sosialisasi telah digalakkan di kalangan penduduk dunia. Strategi Pantai Barat bertujuan untuk menutup jurang pelaburan dalam pasaran pelaburan dan termasuk pasukan bertaraf dunia dalam bidang pelaburan strategik, rangkaian sosial, hiburan, blok dan kawasan lain untuk mewujudkan platform global yang komprehensif menggabungkan strategi pelaburan, rangkaian sosial dan hiburan sosial; membina komuniti aset digital yang boleh dikongsi dan diwujudkan di seluruh dunia.

Strategi Pantai Barat mengintegrasikan strategi pelaburan dan hiburan sosial ke dalam satu

Strategi Pantai Barat menerbitkan BTC harian dan mata wang digital klasik yang lain untuk membolehkan pengguna di seluruh dunia mudah membiasakan diri dengan aset digital dan mengambil langkah pertama mereka dalam bidang aset digital. Mengundang kawan-kawan untuk mengambil bahagian boleh memberi anda faedah tambahan. Strategi Pantai Barat menggunakan hiburan sosial sebagai pautan yang membolehkan pengguna mengetahui pelabur dan pakar dari seluruh dunia; menyediakan strategi pelaburan terkemuka sebagai saluran, membawa bersama-sama pelabur dan institusi terkenal di dunia untuk strategi pelaburan berkualiti tinggi Strategi Pantai Barat membolehkan pelabur global menggunakan aset digital untuk memproses pelaburan semua kategori dan mencapai penghargaan berbilang aset yang cepat; mengurangkan risiko pelabur dan meningkatkan kadar pulangan dengan menggunakan pelaburan yang diamanahkan dan perkhidmatan susulan untuk mewujudkan saluran untuk pelabur dan pelabur profesional; menyediakan produk yang didorong sepenuhnya oleh perniagaan untuk membantu pelabur global berpindah dari rookie ke pakar ke tahap premium. Navigasi 24/7 mengenai berita pelaburan global terkini. Benarkan pengguna mendapatkan maklumat pelaburan terkini satu langkah ke hadapan.Untuk teks penuh, sila klik di sini

       Berita Utama Terdahulu