Boy dies after falling into pool near quarry [ 3h ago ]

CARIAN Berita

Pilih kategori berita dan taip kata kunci untuk melakukan carian


Tiada insiden serangan siber dikesan dalam gangguan sistem di KLIA, KLIA2

KUALA LUMPUR, 25 Ogos (Bernama) -- Tiada insiden serangan siber dikesan setakat ini dalam gangguan sistem rangkaian di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dan Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (KLIA2) sejak gangguan itu mula dikesan pada 21 Ogos.

Pilihan Selangor pertahan Piala Sultan Selangor

SHAH ALAM, 24 Ogos (Bernama) -- Pilihan Selangor berjaya mempertahankan Piala Sultan Selangor selepas menewaskan Pilihan Singapura 1-0 dalam perlawanan di Stadium Shah Alam, di sini hari.

Raja Permaisuri Agong berangkat ke Majlis Santapan Malam Hari Wanita ke-57

KUALA LUMPUR, 24 Ogos (Bernama) -- Raja Permaisuri Agong Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah berkenan berangkat ke Majlis Santapan Malam Hari Wanita ke-57, di sini, malam ini. 

Pahang pasukan pertama sahkan tempat ke suku akhir

KUALA LUMPUR, 24 Ogos (Bernama) -- Pahang menjadi pasukan pertama mengesahkan tempat dalam pusingan suku akhir Piala Malaysia 2019 selepas mencatat kemenangan 1-0 ke atas Sabah pada aksi keempat saingan Kumpulan C, malam ini.

PTPTN timbang cadangan tambah jumlah WPP kepada pelajar yang layak

KUALA LUMPUR, 24 Ogos (Bernama) -- Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) sedia mempertimbangkan cadangan menambah jumlah Wang Pendahuluan Pembiayaan (WPP) yang ditawarkan kepada pelajar yang layak menerimanya pada masa akan datang.

Data pesalah pedofilia akan dikemaskini - TPM

ALOR SETAR, 24 Ogos (Bernama) -- Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail berkata pangkalan data (registry) mengenai pesalah jenayah kanak-kanak di negara ini akan dikemaskini secara komprehensif.

Murid tahun enam lemas terjatuh ke dalam kolam

PADANG BESAR, 24 Ogos (Bernama) -- Seorang murid Tahun Enam lemas selepas terjatuh ke dalam kolam berhampiran kawasan kuari ketika keluar bersama tiga lagi rakannya di Kampung Bukit Merah, Beseri di sini, petang tadi.