Nurse loses RM18,000 in Macau scam [ 5m ago ]

CARIAN Berita

Pilih kategori berita dan taip kata kunci untuk melakukan carian


Penggubalan Akta Pengguna Kredit akan disegerakan -- Tun M

KUALA LUMPUR, 23 Julai (Bernama) -- Kerajaan akan menyegerakan penggubalan Akta Pengguna Kredit bagi melindungi kepentingan pengguna, dan menggalakkan pasaran kredit yang sihat, kata Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad.

Penyokong Perak tunggu lapan jam untuk dapatkan tiket final FA

IPOH, 23 Mei (Bernama) -- Sanggup menunggu sejak pukul 2 pagi, itulah antara semangat yang ditunjukkan ‘pemain ke-12’ pasukan Perak atau penyokong bagi mendapatkan tiket final Piala FA di Stadium Perak di sini hari ini.

Lelaki bakar rumah kerana marah tiada makanan

TASEK GELUGOR, 23 Julai (Bernama) -- Seorang bekas banduan berumur 34 tahun bertindak membakar rumah keluarganya sendiri selepas marah tiada makanan untuknya dalam satu kejadian di sini semalam, kata Ketua Polis daerah Seberang Perai Utara (SPU) ACP Noorzainy Mohd Noor hari ini.

Replika ikan air tawar tarikan baharu di Tamparuli

TAMPARULI, 23 Julai (Bernama) -- Replika ikan air tawar yang telah siap dibina berhampiran trek joging di tebing Sungai Tamparuli, di sini, menjadi satu lagi daya tarikan baharu pelancong untuk berkunjung ke daerah ini.

Dermatix® capai kejayaan penting susulan kemenangan produk rawatan penjagaan kulitnya di Asia

KUALA LUMPUR, 23 Julai (Bernama) -- Dermatix®, sebuah jenama A. Menarini Singapore Pte Ltd, melancarkan Dermatix® Acne Scar, yang menawarkan pengelupasan yang lembut untuk memperbaiki parut jerawat dalam usaha memiliki tona kulit yang lebih sekata secara menyeluruh.

Cabutan bertuah Legasi Run 2019 tawar percutian ke London

KUALA LUMPUR, 23 Julai (Bernama) -- Pemenang cabutan bertuah bagi acara larian Pertubuhan Legasi Tun Abdullah Ahmad Badawi (Legasi) berpeluang memenangi pakej percutian empat hari tiga malam ke London menerusi acara Legasi Run 2019 pada 20 Okt ini.

Masjid Sheikh Haji Ahmad terima sumbangan van jenazah daripada Matrix

SEREMBAN, 23 Julai (Bernama) -- Syarikat pemaju hartanah di Negeri Sembilan, Matrix Concepts Holding Berhad hari ini menyumbangkan sebuah van jenazah kepada Masjid Sheikh Haji Ahmad, di Bandar Sri Sendayan dekat sini, sebagai sebahagian daripada tanggungjawab sosial korporat syarikat itu.