Ad Banner
Ad Banner
Ad Banner
Ad Banner
 BERITA UTAMA

PM Anwar Tinjau Pembinaan LCS, Kemajuan Kerja Setakat 25 Mei 72.43 Peratus

LUMUT, 15 Jun (Bernama) -- Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini membuat lawatan kerja di Lumut Naval Shipyard (Lunas) di Pangkalan Tentera Laut Diraja (TLDM) Lumut, di sini bagi meninjau kerja-kerja pembinaan Kapal Tempur Pesisir (LCS) di situ.

1jam lalu
  LAMAN MIKRO    ASEAN 2025  |  FOKUS BERNAMA  |  TINTA MINDA  |  MAPO  |  MYCHECK  |  MCMC  |  fotoBERNAMA  | 
[Klik setiap laman mikro untuk lebih info]
 TERKINI
Malaysia pertahan hak kedaulatan semua negara termasuk Iran yang dizalimi Israel - PM Anwar
PM Anwar arah menteri, pegawai tinggi serta pelaksana projek Persekutuan dan negeri turun padang fahami masalah rakyat
Kerajaan lulus projek naik taraf sistem agihan bekalan voltan tinggi (33kV) di TLDM Lumut dengan peruntukan RM100 juta - PM Anwar
Kerajaan lulus projek naik taraf Jeti Operasi Tambatan Pangkalan TLDM Lumut dengan peruntukan RM66.5 juta - PM Anwar
Penggantian tangki operasi BFI di TLDM Lumut dengan peruntukan RM23.3 juta antara projek diluluskan tahun ini - PM Anwar
Peruntukan RM65 juta bina Kompleks Klinik Pakar dan naik taraf Hospital Angkatan Tentera Malaysia Lumut - PM Anwar
PM Anwar puas hati dengan kemajuan kerja pembinaan kapal tempur pesisir (LCS) yang dikendali Lumut Naval Shipyard (Lunas)
 fotoBERNAMA
[klik foto untuk lebih info]
Untuk pembelian, layari laman web BERNAMA IMAGES
Ad Banner
Ad Banner

© 2025 BERNAMA   • Penafian   • Dasar Privasi   • Dasar Keselamatan