LONDON, 10 Mac (Bernama) -- EBC Financial Group (EBC), peneraju global dalam pembrokeran kewangan, mengumumkan Million Dollar Trading Challenge (MDTC) utamanya yang kembali untuk edisi kedua, salah satu penanda aras terbesar di dunia dan global untuk pertandingan perdagangan berasaskan kemahiran, memandangkan permintaan industri untuk peluang perdagangan yang berstruktur dan telus semakin terus berkembang.
MDTC edisi 2025 tiba pada masa ketika pedagang mencari akauntabiliti yang lebih besar dan akses kepada strategi yang terbukti di tengah-tengah pasaran yang semakin tidak menentu. Dari 1 Mac hingga 30 Mei 2025, beribu-ribu pedagang di seluruh dunia akan bersaing untuk memenangi akaun dagangan bernilai $1 juta dalam cabaran yang menyepadukan perkongsian strategi masa nyata dan perdagangan salinan sifar yuran, menetapkan standard baharu untuk perdagangan kompetitif.
BERNAMA menyediakan informasi dan berita terkini yang sahih dan komprehensif yang disebarkan melalui Wires BERNAMA; www.bernama.com; BERNAMA TV di saluran Astro 502, unifi TV 631 dan MYTV 121 dan Radio BERNAMA di frekuensi FM93.9 (Lembah Klang), FM107.5 (Johor Bahru), FM107.9 (Kota Kinabalu) dan FM100.9 (Kuching).
Ikuti kami di media sosial :
Facebook : @bernamaofficial, @bernamatv, @bernamaradio
Twitter : @bernama.com, @BernamaTV, @bernamaradio
Instagram : @bernamaofficial, @bernamatvofficial, @bernamaradioofficial
TikTok : @bernamaofficial