Briscoe Group Bekerjasama Dengan Impact Analytics untuk Menguasakan Operasi Runcit Dipacu Data

23/08/2024 09:48 AM

NEW YORK, 23 Ogos (Bernama) -- Impact Analytics™, perintis dalam penyelesaian perancangan, perdagangan dan harga yang dikuasakan AI, hari ini mengumumkan ia telah bekerjasama dengan Briscoe Group, sebuah konglomerat runcit terkemuka di New Zealand yang mengendalikan Briscoes Homewares dan Rebel Sport. Di bawah syarat perkongsian, Briscoe Group akan melaksanakan platform Perdagangan & Rantaian Bekalan AI Impact Analytics, termasuk PlanSmart, AssortSmart, InventorySmart dan AttributeSmart, untuk membuat keputusan dipacu data, meningkatkan ketepatan ramalan, meningkatkan pengurusan inventori dan akhirnya menyampaikan pengalaman pelanggan yang unggul.

"Selepas menilai secara menyeluruh peluang untuk menyepadukan keupayaan AI lanjutan ke dalam operasi kami, kami memilih Impact Analytics untuk platform tertumpu runcit mereka yang luar biasa dan pasukan pakar yang berpengalaman," kata Andrew Scott, COO Briscoe Group. "Keupayaan platform untuk menyampaikan nilai pantas melalui interaksi modul dinamik dan ramalan AI yang canggih akan menjadikan perniagaan kami kalis masa hadapan, memastikan kami kekal di peringkat termaju bagi inovasi runcit."

BERNAMA menyediakan informasi dan berita terkini yang sahih dan komprehensif yang disebarkan melalui Wires BERNAMA; www.bernama.com; BERNAMA TV di saluran Astro 502, unifi TV 631 dan MYTV 121 dan Radio BERNAMA di frekuensi FM93.9 (Lembah Klang), FM107.5 (Johor Bahru), FM107.9 (Kota Kinabalu) dan FM100.9 (Kuching).

Ikuti kami di media sosial :
Facebook : @bernamaofficial, @bernamatv, @bernamaradio
Twitter : @bernama.com, @BernamaTV, @bernamaradio