Ex-soldier charged with sexual assault on minor [ 15m ago ]

Senarai Berita ARKIB

Am | Ekonomi | Politik | Sukan | Rencana | Dunia | MTDC


Penyokong Perak tunggu lapan jam untuk dapatkan tiket final FA

IPOH, 23 Mei (Bernama) -- Sanggup menunggu sejak pukul 2 pagi, itulah antara semangat yang ditunjukkan ‘pemain ke-12’ pasukan Perak atau penyokong bagi mendapatkan tiket final Piala FA di Stadium Perak di sini hari ini.

Final Piala FA: peminat Kedah beratur dari malam untuk beli tiket

ALOR SETAR, 23 Julai (Bernama) -- Peminat bola sepak Kedah bukan sahaja sanggup datang dari jauh ke Stadium Darul Aman (SDA) di sini, malah mula beratur dari malam tadi bagi memastikan mereka berpeluang mendapatkan tiket perlawanan akhir Piala FA 2019 yang mula dijual pada 10.30 pagi ini.

Kaunter tiket final Piala FA dibuka 10.30 pagi ini

KUALA LUMPUR, 23 Julai (Bernama) -- Kaunter tiket perlawanan akhir Piala FA 2019 membabitkan dua gergasi utara -- Kedah menentang Perak -- akan dibuka serentak di kedua-dua negeri, bermula 10.30 pagi ini.

Atlet Sukanun diseru positif dalam bertanding

SHAH ALAM, 22 Julai (Bernama) - - Semua atlet yang bertanding pada Karnival Sukan Badan Berkanun (Sukanun) 2019, diseru menyemai sikap kesukanan yang positif sepanjang pertandingan itu berlangsung.

Kejayaan PDRM bukan kerana ihsan - Kamarul Ariffin

KUALA LUMPUR, 22 Julai (Bernama) -- Kejayaan pasukan Polis Diraja Malaysia (PDRM) mengesahkan tempat dalam saingan Liga Super musim depan bukan disebabkan ihsan, tegas pengurus pasukan Datuk Kamarul Ariffin Mohd Shahar.

JKKN Kedah sedia skrin besar tayang final Piala FA di Dataran Sungai Korok

ALOR SETAR, 22 Julai (Bernama) -- Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (JKKN) Kedah akan menyediakan skrin besar khas untuk menayangkan perlawanan final Piala FA 2019 yang akan menyaksikan Kedah menentang Perak di Stadium Nasional Bukit Jalil, Sabtu ini.

Keputusan FIFA adalah muktamad - Stuart

KUALA LUMPUR, 22 Julai (Bernama) -- Keputusan yang dibuat Persekutuan Bola Sepak Antarabangsa (FIFA) ke atas pasukan Pulau Pinang adalah muktamad walaupun Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) sanggup membayar penalti kepada badan induk dunia itu.