Bursa Malaysia lanccar struktur organisasi baharu [ 13m ago ]

Senarai Berita ARKIB

Am | Ekonomi | Politik | Sukan | Rencana | Dunia | MTDC


KIP kembali beraksi, duduki tempat keempat pramusim Moto3

KUALA LUMPUR, 21 Nov -- Pelumba Malaysia, Khairul Idham Pawi, yang kembali beraksi buat pertama kali sejak Ogos lepas, menduduki tempat keempat dalam ujian pramusim Moto3 Kejohanan Dunia Moto3 2020 di Litar Jerez-Angel Nieto di Sepanyol , semalam.

B-22 : keupayaan bermain di posisi berbeza keutamaan Kim Swee

SUBANG JAYA, 21 Nov -- Menjelang temasya Sukan SEA 2019 di Filipina, Ketua Jurulatih skuad Bawah 22 Tahun (B-22) Datuk Ong Kim Swee, berhadapan tugas mencabar menyenaraikan barisan 20 pemain terbaik pasukannya.

Pembawa Jalur Gemilang: Jadi rangsangan terbaik Muhammad Rafiq

BANGI, 21 Nov -- Pemilihan sebagai pembawa bendera Jalur Gemilang pada Sukan SEA ke-30 di Filipina penghujung bulan ini, jelas membakar semangat pemain boling elit negara Muhammad Rafiq Ismail, untuk melakar keputusan positif pada temasya sukan dwitahunan berkenaan.

Malaysia sasar 70 emas pada Sukan SEA 2019

BANGI, 21 Nov -- Kontinjen Malaysia menyasarkan kutipan 70 pingat emas, 51 perak dan 105 gangsa dalam 52 daripada 56 acara yang akan disertai pada Sukan SEA ke-30 di Filipina, penghujung bulan ini.

Sasaran 70 pingat emas realistik - CDM

BANGI, 21 Nov-- Selepas mengambil kira pencapaian terkini atlet negara dan pihak lawan, sasaran 70 pingat emas di Sukan SEA 2019 di Filipina yang diumumkan adalah realistik.

Piala Dunia Boling: Natasha kembali berada di kedudukan teratas

KUALA LUMPUR, 20 Nov -- Kehadiran keluarga menjadi pencetus kebangkitan semangat Natasha Roslan selepas beliau berjaya menduduki kedudukan teratas dalam pusingan ketiga Piala Dunia Boling ke-55 di Bandar Sukan Jakabaring, Palembang, Indonesia, hari ini.