Senarai Berita ARKIB

Am | Ekonomi | Politik | Sukan | Rencana | Dunia | MTDC


V Shem-Wee Kiong gagal dalam misi buru gelaran kedua sebagai profesional

KUALA LUMPUR, 19 Jan (Bernama) – Bekas beregu lelaki negara, Goh V Shem-Tan Wee Kiong gagal dalam misi memburu gelaran kedua sebagai pemain profesional selepas Thailand Masters minggu lalu apabila tewas dalam aksi separuh akhir Malaysia Masters di Axiata Arena, Bukit Jalil, di sini, hari ini.

Impian final Jin Wei, Peng Soon-Liu Ying musnah

KUALA LUMPUR, 19 Jan (Bernama) – Kemaraan pemain perseorangan wanita negara, Goh Jin Wei dan beregu campuran profesional, Chan Peng Soon-Goh Liu Ying pada Kejohanan Badminton Malaysia Masters tersekat di separuh akhir di Axiata Arena, Bukit Jalil, di sini hari ini.

Daren tarik diri di saat akhir akibat kecederaan

Memang kecewa tapi saya tidak boleh apa-apa, saya harap kecederaan ini tidak serius dan boleh kembali semula dalam kejohanan lain selepas ini.

Tindakan dua beregu tinggalkan BAM tidak jejas penajaan

Kami akan wujudkan barisan baharu pemain yang akan menggantikan Olimpian. Saya fikir mereka memahami. Sebarang salah faham akan ditangani sewajarnya.

Pemain bebas perlu faham polisi BAM - Mohamad Norza

Bila keluar BAM, mereka bersetuju diberi layanan sebagai pemain bebas. Mereka sebenarnya ada peluang untuk pergi lebih jauh, cari penaja untuk meneruskan karier mereka dalam situasi yang tidak terlalu tertekan.

Wee Wern lakar kemenangan pertama kejohanan Juara-juara

KUALA LUMPUR, 19 Jan (Bernama) -- Bekas pemain nombor lima dunia, Low Wee Wern, yang membuat penampilan sulung dalam Kejohanan Juara-Juara 2019, melangkah ke pusingan kedua di New York pada Jumaat (Sabtu di Malaysia).

Kehadiran Nwakaeme bantu perkukuh skuad Tok Gajah - Dollah Salleh

Pada minggu depan saya rasa Pahang sudah cukup lengkap sebagai satu pasukan dengan lima pemain import.